Bruidsjurken

De perfecte bruidsjurk is een jurk waar jij je mooi en zelfverzekerd in voelt. Een goede balans tussen jouw persoonlijke wens en mijn vakmanschap.

Hoe gaan we te werk?

In een (vrijblijvende) kennismaking nemen we jouw wensen en ideeën door en maken we een stofkeuze voor jouw bruidsjurk. We bespreken een prijsindicatie en de maten worden genomen.

Daarna ga ik aan de slag, het patroon wordt met de hand getekend of gemouleerd en in toile gemaakt. Desgewenst kunnen we samen stof uit gaan zoeken. Uiteraard weet ik hiervoor de juiste adresjes te vinden.

Verschillende passessies, voor de juiste afstemming

1e pas: De toile, een katoenen versie van de bruidsjurk, is klaar. Zo zie je jouw bruidsjurk al groeien en krijg je een goed beeld van hoe het er straks uit komt te zien. Samen bepalen we of dit is wat je wilt en kunnen we het nodige aanpassen voor een nog beter resultaat.

2e pas: Het ontwerp wordt gemaakt en de gekozen stof krijgt vorm. Nu gaan we kijken naar de juiste balans tussen lichaam en creatie. Een goed moment om de juiste accessoires te bepalen en de perfectie te creëren voor jouw wens.

3e pas: Soms nodig bij het verwerken van meerdere stoffen soorten, zoals kant of chiffon.
Laatste pas: Jouw unieke bruidsjurk is klaar!

Heb je vragen?

Wil je meer weten over mij of mijn werkzaamheden?
Vul hieronder je naam en je telefoonnummer in en ik bel je terug.


    Fabicci - Wunderinklaan 5 - 7211 AG Eefde - info[at]fabicci.nl